OM OSS

BESÖK

DITT

DRÖMSTÄLLE

RENA

OCH

FRÄSCHA

 

Vi handtvättar alltid våra hyrbilar både invändigt och utvändigt efter varje hyrtillfälle. Hur avancerad tvätten är beror såklart på hur smutsig bilen är.

 

Det gör vi för att du som kund ska få den där ''nybilskänslan'' varje gång du sätter dig i en av våra bilar. Vi tvättar dem självklart också för att bilarna ska slippa rost och andra problem som kan uppstå.

 

Har din bil gått sönder eller blivit stulen? Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolag vilket betyder att du kan hyra bil hos oss.

 

Eftersom Hyrbilen Gävle drivs av Däckakuten i Gävle betyder det att vi även har möjlighet att laga din bil. Skulle din bil trots allt stå på någon annan verkstad i Gävle så kan vi hämta dig i möjligaste mån för att du ska kunna åka vidare så snabbt och smidigt som möjligt!

JOUR

DYGNET

RUNT

OM OSS

Hyrbilen är en kedja av lokala biluthyrare som bedriver sin verksamhet under gemensamt namn. Hyrbilen startade 1986 och har idag 60 uthyrningsställen från Kiruna i norr till Ystad i söder.

 

Vår affärsidé är att ge våra kunder tillgång till moderna, välutrustade hyrbilar till ett attraktivt pris. Vår vagnpark omfattar allt från minsta bil till minibussar, lätta lastbilar och skåp. Vi byter våra bilar ofta och har därför alltid det senaste både vad det gäller teknik, säkerhet och miljö.

 

Läs mer på hyrbilen.se