Hyr bilen hos Hyrbilen, lätt att komma ihåg va?

Om Hyrbilen Gävle

Hyrbilen Gävle ingår i kedjan Hyrbilen som har ca 50 stationer i Sverige.
Hos Hyrbilen Gävle hyr du fräscha personbilar, minibussar & lätta lastbilar till stans förmodligen bästa priser.

I Gävle tillhandahåller vi ca 70 fordon. Vår bilpark uppdateras och utökas hela tiden för att ge er den bästa servicen när ni hyr något av våra fordon. Hyrbilarna är moderna och fräscha. Alla hyrbilarna har olika storlek och använder olika drivmedel. Vissa bilar går på bensin och andra diesel. Vi tillhandahåller många bilar som har dragkrok och några har fyrhjulsdrift. Hyrbilen Gävle har över 10st minibussar att hyra ut med gott om plats för personer och packning.

Behöver ni hyra flyttbil för att frakta möbler och saker har vi både skåpbilar och lätta lastbilar att hyra. Skåpbilarna har dörrar bak samt en skjutdörr på höger sida. Lätta lastbilarna har bakgavellyft.

Hållbarhet

Hyrbilen Gävle strävar efter hållbara relationer, produkter & miljö. Vi erbjuder idag flertalet miljöbilar samt har billaddare monterade på stationen. Vi tvättar vårar hyrbilar med så miljövänliga medel som möjligt för att få så liten påverkan på miljön som möjligt.

Vi stödjer

Idag stödjer vi lokala föreningar i Gävle med omnejd med rabatter på hyrbilar. Vi stödjer även idrotten ekonomiskt. Vi gör även ”punktinsatser” med sponsring och stöd till olika verksamheter.
Hyrbilen Gävle stödjer även stolt Julhjälpen Gävleborg varje år sedan ett par år tillbaka. Julhjälpen ser till att många familjer som ej har råd med julklappar & julmat att få en bättre jul med sin familj genom ekonomiskt stöd samt inhandling av mat & julklappar till familjerna.

Hyr bil av oss genom att använda vårt bokningssystem.

Kontakta oss

Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta oss.

Ni kan också alltid nå oss på telefon 026- 423 28 00