Våra hyrbilar

Här kan ni bläddra och se några av våra bilar och fordon som vi har att hyra. Vi har allt från små och mellanstora bilar till minibussar och lätt lastbil. Läs mer om varje hyrbil eller se större bild, genom att klicka på den.

Alla våra bilar att hyra

Vi på Hyrbilen i Gävle har en mängd bilar att hyra ut, ca 100 st. Vår bilhall uppdateras och utökas hela tiden för att ge er den bästa servicen när ni hyr något av våra fordon. Vi har förmodligen Gävles bredaste vagnpark.

Hyrbilarna är moderna och fräscha med minimalt slitage sedan tidigare. Alla hyrbilarna har olika storlek och använder olika drivmedel. Vissa bilar går på bensin och andra diesel. Några har dragkrok och några har AWD, fyrhjulsdrift. 

Vi har flest minibussar i Gävle för uthyrning, dessa har 9 sittplatser samt gott om plats packning. Behöver ni hyra flyttbil för att frakta möbler och saker har vi lastbil att hyra. Vi har flera bilar med lift bak för att enkelt lasta in stora, tunga saker.

Ni kan enkelt hyra något av våra fordon eller bilar genom att klicka på bilen och se vilka datum som ni önskar hyra. Det finns också en bra sökfunktion för att hyra bil som man kan använda. Då får man upp alla våra bilar att hyra just de datum ni har valt.