Se alla våra hyrbilar

Här kan ni bläddra och se alla våra bilar och fordon som vi har att hyra. Vi har allt från små och mellanstora bilar till minibussar och lätt lastbil. Läs mer om varje hyrbil eller se större bild, genom att klicka på den.

Alla våra bilar att hyra

Vi på Hyrbilen i Gävle har en mängd bilar att hyra ut, fler än 30 st. Vår bilhall uppdateras och utökas hela tiden för att ge er den bästa servicen när ni hyr något av våra fordon.

Hyrbilarna är max ett år gamla och således moderna och fräscha med minimalt slitage sedan tidigare. Alla hyrbilarna har olika storlek och använder olika drivmedel. Vissa bilar går på bensin och andra diesel. Några har dragkrok och några har AWD, fyrhjulsdrift. 

Vi har flera olika minibussar att hyra ut. Några med 7 sittplatser och några ännu större med 9 sittplatser. Gott om plats för personer och packning. Behöver ni hyra flyttbil för att frakta möbler och saker har vi lastbil att hyra. Två stycken med lift bak för att enkelt lasta in stora, tunga saker.

Ni kan enkelt hyra något av våra fordon eller bilar genom att klicka på bilen och se vilka datum som ni önskar hyra. Det finns också en bra sökfunktion för att hyra bil som man kan använda. Då får man upp alla våra bilar att hyra just de datum ni har valt.